Kutsu Onaksen purjehduskisaan 8.8

Olemme saaneet kutsun tulla mukaan Vantaan veneilijöiden purjehduskisaan ja Onaspäivän viettoon 8.8. Ruokailuun pyydetään ilmoittautumaan etukäteen. Maksu on 10 euroa aikuisilta ja 5 euroa lapsilta. Ilmoittautuminen Katja Ceder, jäsenvastaava. Yhteystiedot kohdassa Seurasta > Johtokunta.

Kutsu

Meille sopisi oikein hyvin, että saisimme lisää kilpailijoita tähän purjehdukseen. Reitti on mielenkiintoinen ja tarjoaa usein sekä luovia että myötäistä. Ja vaikka olemme tätä rataa purjehtineet vuosia, aina joku mokaa ja lähtee väärälle reitille : ) Ja kisahan on leikkimielinen, mutta jälkipolemiikkia on aina. Protesteja saa tehdä, mutta ainakin aiempi tuomari on kertonut, että se maksaa 100 euroa ; ) Ei siis olla ihan pilkuntarkalla viivaimella liikkeellä.

Liitän oheen kartat, joiden mukaan tätä kilpailua purjehditaan.
Kierroksia/karttoja on kolme, mutta olemme nykyään purjehtineet vain kaksi kierrosta, koska meillä on ollut muutakin ohjelmaa kyseisenä päivänä. Tänä vuonna meidän Onas-päivät ja purjehduskisat ovat 8.8. joka on viikkoa aiemmin kuin ennen.
Olemme pitäneet kipparikokouksen aamulla ennen kilpailua. Lähtö on kello 10, joten voisimme siirtää kokouksen alkamaan puoli tuntia aiemmin eli kello 8.30. Tarkastamme tässä vaiheessa LYS-numerot eli millä purjevarustuksella kukin vene lähtee kisaan. Voitte ehkä kävellä meille rannan kautta, josta on mukavan lyhyt matka meille ja ehditte siitä omille veneille valmistelemaan lähtöä.
Lähtölinja on poiju lahdella ja meidän lipputanko. Tarkistamme lähdön gps:stä, mutta yleensä rannassa on joku antamassa äänimerkit oliko se nyt 10 ja 5 minuuttia ennen lähtöä ja lähdön hetkellä.

Kartalla näkyy 2,2 metrin matala Brännskär tekstin yläpuolella. Kivi on tosiasiassa matalampi ja merkkaamme sen koillisreunan poijulla. Kari kannattaa katsoa vielä varmuuden vuoksi omasta plotterista, jottei tule kolhuja.

Meillä on ollut kiertopalkinto kisan voittajalle – hieno rosterista tehty purjevene. Kiertopalkinto on jaettu myös kisan nopeimmalle veneelle. Selvitän vielä, onko käytäntö sama tänä vuonna, uskoisin näin. Uutta palkintoa ei ehkä ehditä saada valmiiksi.

Meille tulee eräs kerholainen tekemään kalaruokia. Aiemmin on ollut lohikeittoa tai savustettua lohta. Nyt en vielä tiedä, mitä on tarjolla. Olemme keränneet tässä yhteydessä aikuisilta 10 euron ja lapsilta 5 euron maksun, jolla katamme kerhon juoksevia kuluja. Jos syöjiä on tulossa, meidän pitäisi tietää vähän määrää, jota kokki osaa valmistautua.

Sanallinen selostus reitistä, jossa kerrotaan mitkä merkit pitää kiertää tulee piakkoin.

Terveisin
Vantaan Vene​​ilijöiden saariemäntä
Minna Vuorisalo
s/y FLOW

Kierros 1Kierros 2Kierros 3

Kategoria(t): Ei kategoriaa, Onas. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.