Kevättä kohti

Tälle pitäisi löytyä paikka Onaksen saarisatamassa.

Uusi johtokunta aloitti työnsä joka keväisillä rutiineilla. Toimintasuunnitelman tarkennettiin ja päätettiin alustavat toimintakalenterin päivänmäärät. Kausijulkaisun 2018 aineiston tuottaminen alkaa. Jos on jutun juurta, kuvia, ehdotuksia niin ottakaa yhteyttä tiedotusvastaavaan. Kevään aikana tulee laituripaikkoihin ilmoittautuminen ja sen perusteella venepaikkojen laskut. Maksamisen jälkeen venepaikka onkin sitten varmistettu.

 

Pölyinen katsaus seuran historiaan.

Siivousurakassa oli vuorossa Kummelin varasto. Pölyn lisäksi löytyi kaikenlaista muutakin. Aurinkokello päätettiin korjata ja tuoda Onakseen. Sitä varten se aikoinaan hankittiin. Korjattavaksi tulee myös polkupyörä. Se on vartioinnin avuksi hankittu ja sittemmin unohtunut varaston nurkkaan. Romahtanut hylly osoittautui helposti korjata. Roskiin ei lopulta kannettu kovin paljon roinaa.

Venemessut

SPV ( Suomen purjedus ja veneilyliitto) on ottanut käyttöön mobiilijäsenkortin. Lataamalla sen saa alennuksen Vene 18 Båt -messu lippuun. SPV:n aikuisjäsenille hinta on puhelimeen saatavalla koodilla 12 euroa (ovelta 19 €) ja lapsille kahdeksan euroa (ovelta 12 €). Lisää tietoa mm liiton sivuilta.

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa, johtokunta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.