Sähköinen kokous

 

Sataman sähkölasku on loppusyksystä tehnyt järkyttävän harppauksen. Kun se aikaisemmin on ollut noin 300 euroa, on se nyt yli 800 euroa. Tunteeko joku  nyt sähköiskun omassatunnossaan?

Sähköt laitureille on hankittu akkujen lataamista varten, ei veneiden lämmitykseen. Mietittiin mitä on tapahtunut.  Puhallinmallinen lämmitin on sähkörosvo pahimmasta päästä.

Nyt tarvitaan ideoita miten ongelma ratkaistaan. Ehdotuksia satamakapteenille, kiitos. Sähköjen katkaiseminen viimeisen seuranoston jälkeen olisi tyly keino. Jos syksy suo ja veneilykautta piisaa, mikä on tosi kivaa, akkuja on päästävä lataamaan.

Sähköjutut jatkuivat. Tuomas oli kysellyt mitä tulisi maksamaan Onaksen saaripaikan liittäminen sähköverkkoon. Ei akkusälää, ei aggregaattia! Saatiin vastaus. Siinä 20 000 – 30 000 euron paikkeilla. Kokous hiljeni. Muut ratkaisut alkoivat näyttää äkkiä ihan järkeviltä.

Muutakin kuin sähköä

Etsitään mahdollisuutta järjestää ensiapukoulutusta juuri veneilyyn räätälöitynä.

Onastoimikuntaan on ilmoittautunut mukavasti porukkaa.

Uutta varastoa saareen suunnitellaan. Saataisiin jollien ja kevytveneiden purjeet puhtaaseen tilaan säilöön.

Telakalle ostettiin mastofakkiin käytetty lainapeite. Sitä eivät myrskyt yhtä helposti riepoittele kuin kevytpeitteitä.

Ideoitiin miten vuosijulkaisu voisi uudistua. Tiedottamisen muuttuessa verkkoon se on jäänyt nyt polkemaan paikallaan. Muutkin kuin johtokunnan jäsenet voivat kirjoittaa juttuja, lähettää valokuvia. Oliko sinulla mielenkiintoisia kohteita, tapahtumia, kokemuksia, joita voisit jakaa?

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.