Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta 2020

Sateenkaari viime kesältä. Nyt myrskyt riepottelevat veneitä telakalla, pimeää on. Mutta huomisen jälkeen (talvipäivän seisaus) päivä pitenee. Uutta kesää ja veneilykautta kohti mennään.

Syyskokous
Syyskokous ja venekauden päättäjäiset saivat porukkaa ihan mukavasti paikalle. Jos tätä menoa jatkuu, seuraavaksi pitää varata isompi tila.
Tämän vuoden johtokunta sai valtuudet jatkaa ensi kauden. Taloudesta keskusteltiin. Laiturimaksuja joudutaan korottamaan. Vuokraisäntämme kaupunki korottaa laiturivuokraa ja pakko on seurata perässä. Onneksi laituripaikat ovat miltei täynnä ja paikkoja myös jonotetaan. Tilanne loistava, moni veneseura kärsii jäsenkadosta.
Hakaniemen rannan ja siltojen rakentamisen aiheuttamista muutoksista satamaamme puhutti myös. Varmaa on, että silta Hakaniemestä Kruunuhakaan tullaan rakentamaan. Kaikki muu tulee tai sitten ei. Saamme elää niin aikataulujen kuin lopullisten ratkaisujen kanssa epävarmuudessa pitkään. Seuraamme tilannetta ja vaikutamme kaikkin mahdollisen keinoin, että veneilijöiden tarpeet otetaan huomioon suunnittelussa.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.