Vartiovuorojen varaaminen kaudelle 2020 on nyt avattu

Vartiovuorojen varaaminen kaudelle 2020 on nyt avattu. Jäsenet vartioivat kahdessa pätkässä eli kaksi viikkoa kesäkuun alusta, ja sitten taas elokuun alusta syyskuun loppupuolelle. Jokaiselle vartiovelvolliselle on lähetetty tämä ohje myös sähköpostilla.

Jokaisella venekunnalla, jolla on paikka Merihaassa on velvollisuus suorittaa yksi vartiovuoro. Vartiointi on myös mahdollista ostaa vartioliikkeeltä hinnaston mukaisella hinnalla. Jos haluat siirtyä tähän vaihtoehtoon, niin ilmoita siitä sähköpostilla satamamestarille. 

Vartiovuorot varataan kotisivuilla olevan kalenterin kautta. Kalenteri ja lisätiedot löytyvät täältä:
https://merihaanveneseura.fi/kotisatama/vartiovuoron-varauskalenteri/

ystävällisin terveisin,

Satamamestari – Kimmo Pöntiskoski

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.