Esittely

Merihaan Veneseura ry on perustettu 16.11.1973 ja on Merihaassa kotisatamaa pitävä veneilyn yleisseura, jossa on mukana purjehtijoita ja moottoriveneilijöitä, pitkän matkan tekijöitä ja lähivesien kalastajia. Olemme Suomen purjehdus ja veneily liiton (SPV), Suomen Työväen Urheiluliitton (TUL) ja Suomen Meripelastusseuran (SMPS) jäseniä.

Seuralla on 103 laituripaikkaa. Paikkojen hinnat vaihtelevat paikan, tyypin ja koon mukaan.

Liittymällä seuraan pääsee käyttämään Porvoon edustalla Onaksessa sijaitsevaa saarisatamaa, jossa on mm. sauna, keittokatos ja erinomaiset muut virkistysmahdollisuudet.

Seuralla on talvitelakointialue Rajasaaressa.

Seura vuokraa vapaita paikkoja mahdollisuuksien mukaan myös tilapäisille vierailijoille.

Os. Haapaniemenkatu 16 B K 1, 00530 Helsinki.
Toimistossa ei päivystystä talvella. Ota yhteyttä sähköpostilla yhdistykseen. Taikka puhelimella tai sähköpostilla johtokunnan jäseneen, jonka alaa asiasi koskee.

Sähköposti: merihaanveneseura@merihaanveneseura.fi
Kotisivut: www.merihaanveneseura.fi