Koulutus

Merihaan Veneseuran kouluttajat opettavat Suomen Purjehdus ja Veneily-liiton veneily- ja purjehduskursseja. Meillä on keväällä Veneilijäkurssi ja syksyllä Venepäällikkö- ja CEVNI-kurssit, jos kiinnostusta riittää. Seuran SPV:n valtuutetut veneilykouluttajat ovat koulutusvastaava Anna Harpila sekä Joonas Tuominen ja David Price.

Pidämme kesällä vapaamuotoisen jollapurjehduskurssin nuorille ja aikuisille Onas-saaripaikassamme (päivämäärä tapahtumakalenterissa).

Syvemmälle meneviä navigointikursseja järjestävät Suomen Navigaatioliiton jäsenseurat, esimerkiksi Helsingin Navigaatioseura Puotilassa.

Syvemmälle meneviä purjehduskursseja järjestävät Purjehduksenopettajat PORY:n purjehduskoulut, esimerkiksi Kesäpurje, Baltic Cruising, Abrego, Helsinki Yachting Lauttasaaressa ja meidän seuran satamassa Rad Sails. Näillä purjehduskouluilla on myös muita hyviä kursseja kuten VHF-radion käyttö and dieselmoottorin huolto.

Veneilijän on myös hyvä käydä EA1-ensiapukurssi, jonka järjestää Suomen Punainen Risti. Purjehduskouluilla on usein myös EA1-kursseja, jotka on räätälöity veneilijoille (esimerkiksi lisäopetusta hypotermiasta).

Lisätietoa seuran koulutusvastaavalta (yhteystiedot).