Tarvitaan kuivia polttopuita ensi kesäksi

Viime syksynä puutalkoolaisia tuli sen verran vähän, että runkojen raahaamisen jälkeen pölkyt ehdittiin vain halkaista ja heittää liiteriin. Siitäkö sitten johtui, että tänä kesänä polttopuut olivat kosteita.

Nyt uuden juontolaitteen avulla myrskyn kaatoja on pystytty kesän aikana vetämään metsästä valmiiksi. Urho ehti jo yhden juontokasan laittaa pölkyiksi, joten Esa ja Jukka hakivat uusia runkoja.

Kirveitä nyt vain hiomaan ja joukolla mukaan marraskuisiin puutalkoisiin lauantaina 2.11. Pannaan porukalla pölkyt haloiksi. Pilkkomisen lisäksi tarvitaan klapin kantajia ja muuta apuporukkaa. Ilmoittautua voi tiedotusvastaavalle, Jukka T Lehtiselle 050 482 5204.

Esa ja puusaalista

Esa ja puusaalista

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.