Hauskat halkotalkoot

 

Halkovaja täyttyi mukavasti. Vanhimmat ja siis kuivimmat puut ovat keskellä

Halkovaja täyttyi mukavasti. Vanhimmat ja siis kuivimmat puut ovat keskellä

Hyvältä näyttää nyt halkotilanne. Kiitos kaikille osanottajille! Parikymmentä henkeä osallistui talkoisiin viime viikonloppuna.  Yksi porukka veti rungot vetolaitteella metsästä, toiset laittoivat ne moottorisahoilla pölkyiksi ja kirvesporukka halkoi pölkyt. Kuvassa halot tyylillä ladottuna pinoihin.  Saunan lauteilla päädyttiin yhteiseen arvioon: halkotalkoiden siirtäminen myöhäissyksystä aikaisemmaksi oli onnistunut ratkaisu.  Nyt paikalle pääsi omilla veneillä tai toisten kyydissä, aikaa oli viikonloppu ja meno leppeämpää.

nuoret miehet tulivat mukaan  eikä klapikonekkaan olisi pärjännyt

Nuoret miehet tulivat mukaan  ja klapikone olisi hävinnyt vauhdissa.

Lisää kuvia on vielä tulossa, jahka saan ne käsiteltyä ! Videoiden kanssa on vaikeampaa, voi kestää vähän aikaa 🙂

Kategoria(t): Onas. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.