Jollakurssit Onaksessa la-su 20-21.8

MVS järjestää epävirallisen jollakurssin lapsille ja aikuisille Onaksessa lauantaina ja sunnuntaina 20-21.8. Lasten kurssin vetää varakommodori Keijo Virtanen; aikuisten kurssin vetää koulutusvastaava David Price. Kurssiveneet lapsille ovat Onaksen Optimisti-jollat ja mahdollisesti Keijon Tabur-jolla, ja aikuisille Onaksen Vikla kevytvene ’Firebird’ ja Davidin Still 525-kevytvene ’Sandpiper’.

Lasten kurssi sopii aloittelijoille ja niille joilla on jo vähän kokemusta; aikuisten kurssi sopii aloittelijoille ja esimerkiksi matkavene-purjehtijoille jotka haluavat oppia miten purjehtia kevytveneillä. Toivomme että kaikki osallistujat osaavat uida.

Aikataulu on vapaamuotoinen: kurssi alkaa kun osallistujat ovat valmiit ja jatkuu kunnes tuntuu että lopetetaan. Lapsille tulee tuoda mukana omat kelluntaliivit, aikuisille seuran kelluntaliivit riittänevät.

Kurssille osallistutaan omalla/huoltajan vastuulla. Jotta voimme suunnitella kurssit pyydämme ilmoittautumiset etukäteen Davidille, mvs.koulutusvastaava(at)merihaanveneseura.fi.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.