Tiedon jakamista ja tietovuotojen tilkitsemistä

Johtokunta on kaivamassa uusia väyliä tiedolle ja tukkimassa mahdollisia tietovuotoja.

Aloite yhteisestä koulutuksesta naapuriseurojen kanssa etenee. HMVK, Katajanokan venekerho, Hakaniemen venekerho ovat tulossa mukaan. Suunnitteilla on aloittaa iltaisin tapahtuvat koulutukset syksyllä. Koulutustilana käytetään HMVK:n kerhotilaa. Siitä nimiehdotus, Tervasaaren venekouluAiheet vaihtuvat illoittain: lämmitin ongelmat, patjat pitäisi uusia, kannattaako tehdä itse ja miten? Suurin osa seuran veneistä on 70-luvulta. Korjaamisessa ja osien hankkimisessa riittää ihmettelemistä ja kysymyksiä.

Toukokuussa tulevat voimaan EU:n uudet tietosuoja-asetukset. Niiden tavoitteena on suojata henkilötietojen käyttöä. Tämä aiheuttaa kaikenmoista pöhinää ja pölyä myös pikkuisessa veneseurassa. Tulette saamaan kausijulkaisun mukana rekisteriotteen siitä, mitä tietoja teistä on liiton jäsenrekisterissä. Kummelissa jauhetaan paperisilppurilla menneiden vuosien jäsenkortistoa, siitä se pöly. Jollakin tavalla tulette nähtävästi kuittaamaan, että kaikki on ok.

Laskut laituripaikoista lähtevät piakkoin. Telakalla alkaa näyttää keväältä. Vielä ovat pressut tiiviisti paikoillaan, mutta kohta!

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.