Onas odottaa

Kuvan on ottanut Martin Hildebrand

Onasryhmän kevätpalaveri oli napakka kokous. Ryhmä on avoin kaikille kiinnostuneille. Voit tulla mukaan ideoimaan ja toteuttamaan toimintaa ja hankkeita.

Talvi ei ole tehnyt pahoja tuhoja saaripaikassa. Polttopuita on mukavasti, huussinkuivikkeita ja vessapaperia on alkutarpeiksi. Talkoissa voidaan vinssillä raahata muutama tuulenkaato lisäksi. Saunan laiturin jäät ovat puskeneet vinoon. Se on siirrettävä paikalleen. Kaasugrilli ei kestänyt saarielämää kuin kaksi kautta. Ruostui puhki. Nyt ollaan hankkimassa kalliimpaa ja toivottavasti myös pidempi ikäistä. Ramppi isolle laiturille on korjattava. Maata vasten olevat puut ovat niin lahot, että jalka menee läpi. Rissasen Esa kivesi viime talkoissa jo osan reittiä. Kompostia ruokajätteille on toivottu. Korjauksia varten on rakennusmestari veneilijöiltä saatu puutavaraa. Se on saatava saareen. Kukkavene tarvitsee hoitajia, voisiko saaressa olla kasvatuslaatikko tilliä, persiljaa, ruohosipulia…?

Kokouksessa juututtiin muistelemaan viime kesän talkoita. Jokainen voi osallistua innostuksensa ja taitojensa mukaan. Pienimmillekin osanottajille löytyy tekemistä. Sitten talkoosoppaa ja sauna. Grillikatokseen tulee lista huoltohommista, jota halukkaat voivat tehdä kesän aikana.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.