Vapaita venepaikkoja Merihaan rannassa.

Venepaikan saaminen edellyttää liittymistä seuraan, josta veloitetaan hinnaston mukainen liittymismaksu 460€. Lisäksi veloitetaan vuosittain jäsenmaksu ja laiturimaksu, hinnasto löytyy seuran nettisivuilta.

Vapautuvat paikat tulevat olemaan pääsääntöisesti ns. F-laiturista, joka sijaitsee Merihaan pohjoispuolella olevassa lahdessa. Paikat ovat poijupaikkoja, joissa keulakiinnitys rantamuuriin. Kaikilla seuran paikoilla on sähköt ja vesi laitureilla. Seuralla on lisäksi kolme ponttoonilaituria Merihaan eteläpuolella Siltavuorensalmessa. Pari paikkaa on tällä hetkellä vapaana myös ponttoonilaiturella veneille, joiden leveys on alle 2.7 metriä.

Lisätietoja paikoista ja Hakaniemenrannan muutoksista:

Hakaniemenrannan uusi asemakaava on tällä hetkellä käsittelyssa kaupungin päättävissä elimissä. Kaava ja sen mukainen rantojen rakentaminen tuovat tulevina vuosina muutoksia Merihaan ympäristöön ja satamaan. Rakentamisen aloituksen tarkka ajankohta ei ole vielä selvillä, mutta ainakin tuleva kausi voidaan olla nykyisellä paikalla, luultavasti pidempäänkin. Tämän hetkisten tietojen mukaan kaupunki tulee rakentamisen ajaksi järjestämään kaikille seuran veneille tilapäiset laituripaikat, jostain Merihaan lähistöltä. 

Kimmo Pöntiskoski satamamestariXmerihaanveneseura.fi 050 3150 227 

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.