Pukkitalkoot, veneiden nostot ja mastojen laskut

Vaikka kesä jatkuu syksy lähestyy. Ilmoittaudu telakalle, jos pidät telakkapaikkasi! Nyt! ilmoittautumisaika meni jo. Telakkapaikkaa jonottaa 13 venettä ja vapaita paikkoja aletaan jakaa jonottajille.

Pukkitalkoot Rajasaaressa 14.9 ma klo 17:00, kaikki telakkapaikan haltijat paikalle.

Telakan pikkuvarasto on kaasupullokaappi, jossa kesän ajan saa säilyttää pressuja. Pukkitalkoissa pressut siirretään pois, jotta kaasupullot mahtuvat kaappiin.  Kyse on paloturvallisuudesta, pelastuslaitos on ilmoittanut, ettei tule sammuttamaan venettä, jossa kaasupullot ovat sisällä.

Mastojen lasku 1 16.9 ke klo 16:00 Merihaka huoltolaituri

Veneiden nosto 1 20.9 su klo 07:00 Rajasaari

Mastojen lasku 2 30.9 ke klo 16:00 Merihaka huoltolaituri

Veneiden nosto 2 4.10 su klo 12:00 Rajasaari

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.