Onaksen laiturinvaihto lähenee

Kuvassa näkyy vanhasta laiturista poistettava pätkä. Eli tuosta katkoviivan kohdalta poikki  ja vasen pää kuljetetaan pois. Siellä on tuo yksi betoniponttooni ja kun se katkaistaan aiotusta kohdasta  ei se varmaankaan ole ihan tasapainossa.

Tuota kulkusiltaa oikaistiin ja vahvistettiin myös. Sen maanpuoleinen osa tullaan rakentamaan uusiksi ja sen merenpuoleinen osa tullaan korvaamaan toimittajalta tilatulla kulkusillalla.

 

Kun uusi laituri ja painot asennetaan, tarvitaan vanhanlaiturin puoleisista painoista lisä- kettingit joilla ankkuroidaan vanhakin laituri uusiin painoihin, koska ei ole tietoa missä kunnossa vanhojen painojen lenkit ovat. Sukeltaja on siellä käynyt ja ilmoittanut ettei niin syvälle mutaan pääse että saisi tarkkaa selvyyttä.

Jukka K Lehtisen viestistä jutuksi pilkkoi Terttu Terho

Kategoria(t): Onas Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.