TEAM AHMA iski jälleen viikonloppuna Onaksessa

Poijulautta kunnostettiin ja nostettiin 5 poijua. Tosin ylös saatiin vain 4 painoa, kun se yksi ketju meni katki.  Siinä kun katseltiin ketjuja oli suorastaan ihme ettei useampi jäänyt pohjaan. Yömyrskyä pidettiin Killingholmin puolella.

Meren syömää kettinkiä

Uusi laituri tulee 14.5, pääsetkö auttamaan?
Uusi laituri ja kaikki lisäromppeet tulevat maanantaina 14.5 heti aamusta. Koska koko saarisatama on silloin myllerryksen kourissa toivotaan lomailijoiden pysyvän poissa. Mikäli joukossamme on joku riski mies saattaisi sellaiselle olla käyttöä.  Näillä näkymin paikalla tulee olemaan Heikki Kettu, Pekka Samo ja Jukka K Lehti.

(TEAM AHMA = Riitta, Tarja, Pekka, Olli-Jussi ja Jukka K )

Kategoria(t): Onas Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.