Hellettä ja yhdessä tekemistä

Vihdoinkin kesä, 14 ja 15 elokuuta viikonloppu Onaksessa oli upea. Metsässä on mustikkaa ja puolukoita on tulossa runsaasti. Sieniäkin on löytynyt.

Korjaustyöt ovat täydessä vauhdissa. Talkoilla tehdään  uutta ja korjataan vanhaa. Pikkulaiturille syntyy uusi käyntisilta maihin. Saunatuvan takka on nyt purettu ja tiilet puhdistettu myöhempää käyttöä varten. Aikamoinen urakka yhden päivän aikana. Tupa ja saunatilat saatiin siivottua käyttökuntoon illaksi. Upeat löylyt ja pölyt pois nahasta meressä!

Takan tilalle on suunnitteilla hankittavaksi tukeva kamiina. Saunan lattia on täysin palvellut. Syksyllä se on tarkoitus purkaa ja jättää talveksi kuivumaan. Keväällä laitetaan uusi lattia. Vanhaa kaarelle painunut ”sosiaalisen kanssakäymisen” laituripätkä on tarkoitus oikaista.

Mukaan voi tulla rohkeasti, jokaisen kyvyille ja taidoille löytyy kyllä käyttöä. Pienikin panos on arvokas ja yhdessä tekeminen on komea kokemus.

Joitakin ahertajia sain pyydystettyä kameran linssiin, en kaikkia. Kiitos kaikille!

Rakenteilla oleva uusi ramppi laiturille.

Rakenteilla oleva uusi ramppi laiturille.

Hannu_S2440006

Hannu tekemässä rampin tukiarkkuja

Kari lahkeet märkinä kahlaamisesta

Kari lahkeet märkinä kahlaamisesta

Heikki menossa vauhdilla toiseen suuntaan.

Heikki menossa vauhdilla toiseen suuntaan.

takan purku

Saunatuvan takka hupeni vauhdilla.

Kaj kantaa pölyävää roinaa pois

Kaj kantaa pölyävää roinaa pois

Mietintä_S2440031

Me tullaan siivoamaan sauna ja tupa kylpykuntoon. Ette nyt tule tänne jalkoihin. Sanotaan sitten kun voitte tulla. Hus hus.

 

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.