Palaveripoimintoja 1/-17

Kummeli-toimistossa istuvalla porukalla on kesä ja veneet mielessä vaikka ikkunan takana on pimeää ja vettä tihkuu. On vuoden ensimmäinen johtokunnan kokous. Toivotettiin tervetulleeksi Kari Nissinen. Saatiin kokenut kaveri koulutus- ja katsastus hommiin.
Koulutus
Miten edelleen kehitetään hyvin alkanutta koulutusta? Voisiko telakka- ja korjaushommiin tarvittavaa osaamista jakaa “täsmäkoulutuksella”. Laitureilla käytäisiin yhdessä läpi veneen turvallinen kiinnitys tms. Seurassa on paljon osaamista, sitä on hankittu vuosien mittaan yrityksen ja erehdyksen kautta. Pantaisiin tieto jakoon.
Katsastus
Yksi tapa saada muiden osaamista käyttöönsä on veneen katsastus. Seuran veneistä liian moni on katsastamatta. Jos luetaan säännöt tarkkaan, laituripaikka ei heltiä ilman katsastusta.
Venepaikat
Keväällä lähetetään taas venepaikka kysely jäsenille. Vastaamalla siihen ilmoitat pitäväsi venepaikkasi ja maksamalla sen ajoissa varmistat paikkasi. Satama on melkein täynnä ja uusia kyselijöitä on jonossa.
Uusi naapuri Onakseen
Ensi kesänä saadaan Onakseen uusi naapuri. Vuosaaren venekerho rakentaa saaripaikan ja sataman. Toivotamme heidät tervetulleeksi!
Kotisataman tulevaisuus
Kruunuvuoren selän siltasuunnitelmat laittavat tulevaisuudessa myös kotisatamamme uuteen uskoon. Olemme käyneet kapunginsuunnittelu virastossa keskustelemassa tilanteessa ja nyt kevään aikana lähetämme heille omat ehdotuksemme. Samantien voisi uusia käyttöikänsä lopuillaan olevat laiturit, mastojen nostolaite ja paikka, WC …Ideoita otetaan vastaan!

P.S.
Tässä kokeillaan nyt uutta tapaa tiedottaa  johtokunnassa käsitellyistä aiheista. 

Sihteeri Terttu Terho

Kategoria(t): Ei kategoriaa, johtokunta, kokoukst. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.