Kohta, kohta !!

Nyt on kevättä jo ilmassa. Tapahtumakalenteriin on lisätty veneiden laskut ja mastojen nostot. Tulevien rajoitustenkin aikana on sallittu mennä huoltamaan kulkuneuvoja – siis myös veneitä. Nähdään telakalla!

Kevätkokous on siirretty ja ”ulkoistettu” laituritapahtumaksi ma 3.5 klo 17:30. Se alkaa lipun nostolla ja maljojen kohotuksella uuden veneilykauden kunniaksi. Kippis!


Vartiointivuoronsa voi varata aprillipäivästä, 1.4 alkaen ja varausaika loppuu 11.4. Sen jälkeen loput vartiointivuorot arvotaan. Ensimmäinen vartiointi aika on heti ensimmäisen veneiden laskun jälkeen 9.5.

Peruskatsastus on tänä keväänä 90 veneellä. Uusia katsastajia on koulutettu. Heitä on nyt kaikkiaan yhdeksän. Katsastuksissa noudatetaan turvavälejä. Runkokatsastuksessa veneessä sisällä voi olla vain katsastaja. Laitureilla, välinekatsastus tehdään laiturilta käsin.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.