Syyskokous pidettiin marraskuussa

Merihaan veneseuran syyskokoukseen 18.11.2022 osallistui 20 jäsentä. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnittelma ja ensi vuoden budjetti. Laiturimaksuille, vartiointimaksuille ja telakkamaksuille tuli pieni korotus.

Jäsenet voivat perehtyä toimintasuunnitelmaan sekä budjettiin täällä: https://merihaanveneseura.fi/seurasta/vuosikokoukset/
Sivu on salasanasuojattu tutulla salasanalla; mikäli et tiedä salasanaa voit kysyä johtokunnan jäseneltä. HUOM! Älä julkaise salasanaa esim. Facebookissa tai millään muulla alustalla.

Ensi vuoden johtokunnaksi valittiin kommodoriksi Keijo Virtanen, varakommodoriksi David Price, rahastonhoitajaksi Jukka Fransas, sihteeriksi Mari Anttila, ja muiksi jäseneksi Katja Ceder, Sami Suihkonen, Olli Laine ja Jukka Lehtinen.

MVS:n syyskokouksen virallisen osuuden jälkeen haettiin eväitä K-Kaupasta ja keskustelu jatkui vapaamuotoisena. Jatkojen jatkoja ämveeässäläiset viettivät läheisessä anniskelu-, laulu- ja karaokeravintolassa Sir Oliverissa.

Kategoria(t): johtokunta, kokoukset, Tiedotus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.