Kilpailut

Sipoonselkäsaunan lähtö 2022

Kilpailut ovat hauska ja tehokas tapa parantaa purjehdustaitojasi. Huippuluokan kilpapurjehdustaidot vaativat vuosien oppimista ja harjoittelua, mutta seuratason kilpailuissa jokainen purjehtija löytää fliitistä omaa tasoaan vastaavia kilpakumppaneita. Ainakin alussa oma paikka fliitissä löytynee fliitin häntäpäästä, mutta taitojen ja kokemuksen karttuessa pääsee etenemään fliitin keskelle.

Tässä kolme kilpailua joita suosittelemme aloitteleville kilpapurjehtijoille:

  • Emäsalon lenkki (HTPS) – yön yli kestävä saaristokilpailu Helsingin Pyysaaresta Porvoon Emäsalon ympäri ja takaisin, yhteensä noin 60 merimailia; suurin osa reittiä on tuttu Onas-kävijöille
  • Helsinki Sailing Weekenduusi kilpailu tänä vuonna! Kilpailusatama on Katajanokan MarinaBay. Tapahtumassa on kolme kilpailukategoriaa: Archipelago (noin 20 merimailia), Coastal (noin 50 merimailia) ja Offshore (noin 100 merimailia). Lisäksi Archipelago ja Coastal -kategorioissa on mahdollista osallistua rennompaan Family & Friends -luokkaan
  • Sipoonselkäsauna (MVS) – MVS:n oma kilpailu kotisatamasta Onakseen

Tässä tutustuttavaksi muutamia muita kiinnostavia kilpailuita:

Kategoria(t): Kilpailut, Tiedotus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.